FoRumTuRunCu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hem Zekice Hemde Komik

Hem Zekice Hemde Komik Empty Hem Zekice Hemde Komik

Mesaj  ByLosTSouLsS[Admin] Perş. Ocak 31, 2008 1:59 am

Beyler aslında bu fıkralar arasına grior ama biraz bunda kafa isi varBelqi sizde yparsiniz die dusundum Bu olay Istanbulda yasanmıstır.! Evet Ciddiyim.

Taksinin biri yolda giderken birisi bir adamı taksiye almış adam kendini azrailim diye tanıtmış fakat taksici inanmamış.yolcu demişki;100 metre ötende bir kişiyi arabana alacaksız demiş.100 metre sonra bir kişiyi daha arabasına almış tabi taksici biraz tırsmış sonra dayanına binen adama demişki;arkadaki adam azrail demiş sonra Yanındaki adam demişki ne azraili yaww arkada kimse yok atma halbuki arkada adam var öndeki adam ile arkadaki adam taksiciye oyun oynadıkları için öndeki adam ne adamı yaww demiş sonra arkadaki adam demişki;bak oğlum ben azrailim beni sadece canını alacağım kişi görür gel sen şurda abdestini al 2 rekat namazını kılda,canını alayım sana kıyağım olsun demiş.Sonra adam abdestini alıp 2 rekat namazını kılmış namazını kıldıktan sonra bakmış arabası yok halbuki arabaya binen azrail deilmiş ve arabasını kaçırmışlar.
ByLosTSouLsS[Admin]
ByLosTSouLsS[Admin]
Admin
Admin

Erkek
NeReden : MaNiSa/aKhiSaR
HoBiLeR : ZevK aLDıqım HerŞey HoBimDiR ;)
İş : öqRenCi

https://forumturuncu.yetkin-forum.com

- Similar topics