WAR ROCK hilesii
1 sayfadaki 1 sayfası
WAR ROCK hilesii
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en
Linke tıklayınca zaten Download yazisini görürsünüz dosya boyutu 22 MB
Eğer NET FRAMEWORK 2.0 yüklemeden hile programini kullanmayi denerseniz uygulama başlatılamadı(WinXP) diye bi uyari alıcaksınız..
ikinci işleme geçelim
NET FRAMEWORK 2.0 kurduktan sonra bilgisayarinizi yeniden başlatın ve esas hile programini indirin
BURDAN :
http://rs56.rapidshare.com/files/33711585/kill_power_.rar
hile programin görünümü aşağidaki gibi .....
gelelim 3. işleme programi nasil kullancaz ? xD
ilk önce warrock a çift tıklayıp oyuna giriyoruz lol xD herhangi bi tura girin Marien & Velfruf & Ohara ...................... oyuna girip adaminizi seçtikten sonra windows tuşuna basarak programi çalıştırın... daha sonra Auto st***** & No fall damage & No Spawn Wait e onay işareti koyun oyuna geri dönün
Auto St***** Sürekli hızlı kosmanizi ve takla atmanizi sağlar Yani SP niz hiç bitmez
No Fall Damage : Yüksek bi yerden atlayinca caniniz azalmaz
No Spawn Wait : öldüğünüzde beklediğiniz 10 saniyeyi beklemezsiniz ..
5th Slot : bunu boşverin ben ne işe yaradiğini biliorum o yüzden pek işe yaramaz
Tabi bide resimden gördüğünüz üzere Winchester Directjump ve Super Jump var
Winchester Pompalı tüfek ...
Directjump oyun esnasinda CTRL+SPACE tuslarina ayni anda basarak yükseğe zıplarsiniz
SuperJump : oyun esnasinda shift + space tusuna ayni anda basarsiniz daha yükseğe ziplarsiniz
Bu Zıplama olaylarinda No fall damage acik olmalidir yoksa yere düştüğünüzde ölürsünüz
SON OLARAK BU TİP PROGRAMLAR KULLANmAK YASAK BANLANMA RİSKİNİZ VAR BANLANİRSANIZ BEN SORUMLU DEĞİLİM
Bu da programin çalıştıgının kanıtıdır... biraz uzun bi anlatim oldu detayli olsun istedim .........
Linke tıklayınca zaten Download yazisini görürsünüz dosya boyutu 22 MB
Eğer NET FRAMEWORK 2.0 yüklemeden hile programini kullanmayi denerseniz uygulama başlatılamadı(WinXP) diye bi uyari alıcaksınız..
ikinci işleme geçelim
NET FRAMEWORK 2.0 kurduktan sonra bilgisayarinizi yeniden başlatın ve esas hile programini indirin
BURDAN :
http://rs56.rapidshare.com/files/33711585/kill_power_.rar
hile programin görünümü aşağidaki gibi .....
gelelim 3. işleme programi nasil kullancaz ? xD
ilk önce warrock a çift tıklayıp oyuna giriyoruz lol xD herhangi bi tura girin Marien & Velfruf & Ohara ...................... oyuna girip adaminizi seçtikten sonra windows tuşuna basarak programi çalıştırın... daha sonra Auto st***** & No fall damage & No Spawn Wait e onay işareti koyun oyuna geri dönün
Auto St***** Sürekli hızlı kosmanizi ve takla atmanizi sağlar Yani SP niz hiç bitmez
No Fall Damage : Yüksek bi yerden atlayinca caniniz azalmaz
No Spawn Wait : öldüğünüzde beklediğiniz 10 saniyeyi beklemezsiniz ..
5th Slot : bunu boşverin ben ne işe yaradiğini biliorum o yüzden pek işe yaramaz
Tabi bide resimden gördüğünüz üzere Winchester Directjump ve Super Jump var
Winchester Pompalı tüfek ...
Directjump oyun esnasinda CTRL+SPACE tuslarina ayni anda basarak yükseğe zıplarsiniz
SuperJump : oyun esnasinda shift + space tusuna ayni anda basarsiniz daha yükseğe ziplarsiniz
Bu Zıplama olaylarinda No fall damage acik olmalidir yoksa yere düştüğünüzde ölürsünüz
SON OLARAK BU TİP PROGRAMLAR KULLANmAK YASAK BANLANMA RİSKİNİZ VAR BANLANİRSANIZ BEN SORUMLU DEĞİLİM
Bu da programin çalıştıgının kanıtıdır... biraz uzun bi anlatim oldu detayli olsun istedim .........
1 sayfadaki 1 sayfası